Sabtu, 2 Julai 2011

TAK DAPAT STADIUM BARU PUN TAK PE LAHH!TAK TERINGIN AKU

1.Hari ni Najib Razak ke kelantan dan dikhabarkan menabur janji untuk membina stadium yang canggih besar lagi maha hebat..itu pun jika sekiranya rakyat kelantan menumbangkan pemerintahan PAS di kelantan.Maka berdegar-degarla media elektronik dan cetak memainkan isu ini..wahhh bukan main lagi hang duk tabur gula-gula jib..gula-gula tetap gula2 beb..GULA2 DI KELANTAN TAK LAKU LA NAJIB..nape tan caya ye..hang pi tanya Berahim Ali la kalau tak caya wakakakaka..

2.Aku nak bagi ingatan sikit kat Tan Sri Anuar Musa..walaupun mu tak kenal aku tapi aku kena mu kakakaka..helo brooo mu jange duk ingat hok gi stadium tu semuanya UMNO!!!!mu try buka mata etek gak jangan duk jadi bodoh gak!!!Andai kata lepas ni merosot sokongan rakyat kelantan pada bola negeri mu kena ambil tanggungjawab!lebih baik mu minta maaf pada semua penyokong bola kelantan!Hok dok gi tengok bola tu bukan semua orang sene dan bukan semuanya sokong UMNO!hok tu mu kena tahu!Mu kena ingat jugok..jangan satu masa nanti bila mu masuk stadium mu akan di boooooo oleh peminat bola sepak negeri..langkah memasukkan dan mencampur adukkan bola dengan politik membangkitkan kemarahan rakyat kelate!

3.Mengantikan pemerintahan Islam dengan stadium bola sepak adalah sesuatu yang amat mustahil berlaku di kelantan!ternyata langkah Najib dengan tawaran dangkal itu mengundang kemarahan penyokong bola sepak kelantan!Najib kalau dah banyak duit sangat anda kena baiki stadium sultan mizan hok runtuh tu dulu!ada baik jugak hang pi buat stadium kat Pekan ke tau kat Kuala lipis ka...

4.Bagi aku la baik mustapha mamat,Anuar Musa,Awang Adek dan sekutu-sekutunya suruh najib bagi royalti kepada rakyat kelantan lagi baik dari duk mengarut entah apa2.

5.Dengar2 khabar dah de kena boooo akibat kenyataan Najib tadi..yang kena tempias sendiri tau la :)..tu la pandai2 sangat duk campur bola dengan politik..kan da kena boooo

6.Lain kali fikir dulu sebelum umum sesuatu...Aku yakin Anuar musa pun dah tak senang duduk..dia tahu penyokong kelantan terasa hati..kerna dia dalam diam pun sedar penyokong kelatan bukan saja dari Umno tapi semua parti ada..jangan malu..jangan ego..rendahkan diri sooo minta maafla Anuar pada penyokong kelantan!

4 ulasan:

  1. Berkat kepimpinan TGNA, penyokong2 TRW sanggup bersolat di dalam stadium sblm sepak mula. Satu keadaan yang tak pernah kita tengok sblm ini dan tak dapat kita tengok berlaku di stadium lain.

    BalasPadam
  2. Memang ramai rakyat Kelantan rasa tersinggung dengan kenyataan Najib. Mungkin Najib tak sedar bahawa kenyataan beliau tersebut bakal menjadi kenyataan yang memakan diri.

    BalasPadam
  3. betul tu...tak pernah ada sebelum ni di stadium sebelum main bola de selawat!!!!betul2 tersinggung dengan Najib!Najib ternyata silap dan terus silap dalam cubaan untuk menawan hati rakyat kelantan!

    BalasPadam