Khamis, 19 Januari 2017

semua claim perkeso/socso kini mengunakan borang 34


4 ulasan:

 1. Borang ni utk claim hilang upaya sementara dan kekal sekali ke bang?automatik? Tkasih..

  BalasPadam
  Balasan
  1. Yooo benar bro boring ni untuk Claim Hilang Upaya Sementara,Pencen Ilat,Penakat,Penyakit Khidmat..Namun untuk Hilang Uapaya Kekal (HUK)kena mohon macam biasa bro :) hehehe x dak auto2 bro kikiki

   Padam
 2. Terima kasih reply soalan saya.sy baru selesai urusan HUS..tapi sy nk tanya abg perkeso takde guideline ke untuk kategori HUK.sy sendiri tak pasti boleh buat tuntutan ke tidak untuk HUK.sy mengalami patah tulang selangka@clavicle.apapun tahniah untuk blog abg ni.maklumat paling terbaik utk rujukan isu berkaitan perkeso.sy rasa website perkeso perlu lebih interactive pengguna,ada bahagian soal jawab,kes study..jadi maklumat lebih mudah dapat kepada pencarum selain drp kaunter fizikal di pejabat perkeso yang capaian kurang baik kepada pencarum.apapun terima kasih bang.

  BalasPadam
  Balasan
  1. Sama2nbro mudah mudahan cepats embuh dan dapat kembali bekerja bro :)

   2.Saya suka nasihatkan bro untuk membuat tuntutan HUK kerana saya yakin sekiranya ada berlakunya PATAH anggota badan biasanye ada cacat kekal berlaku melainkan 100 pulih hehehe..saya syor buat tuntutan HUK..ianya PERCUMA bro!!!

   Padam