Rabu, 14 Disember 2016

Hahaha kena block...takpa la :)



1.Salam geng hahaha lama aku bercuti kali ni hahaha blog pun dah lama tak update,banyak soalan dari kawan2 yang belum sempat jawab..Inshallah akan aku jawab sikit demi sikit hahaha banyak sangat geng soalan..takpa banyak soalan lagi aku suka nak jawab sebab itu lubuk pahala buat aku..cuti biasala geng time2 cuti sekolah macam ni lah boleh cuti puas2 dengan anak2 hahaha tu pasal tahun ni cuti sekolah aku cuti puas2 hahaha..bab cuti nanti aku update kemudian kikiki.
2.Balik dari cuti hajat dan niat hati nak buka la laman blog aku ni kat opis aku kat perkeso..konon2 nya dah lama tak update tak tengok komen2 dan pertanyaan kawan2 namun apa boleh buat pihak perkeso pun dah pandai berkira dengan blog aku bahahahaha..dulu aku boleh buka blog aku kat opis perkeso la ni depa pi BLOCK blog aku hahaha tahniahla perkeso hangpa block blog aku hahaha maknanya kalau pi opis perkeso aku nak buka blog guna PC aku guna internet depa dah tak boleh dah kawan2 takpa la aku leh aje update guna P1 aku ni takpa la habis DATA kita diam la selagi ada kita guna la apa nak buat..selamanya ni pun aku update guna P1 ni aje la..habis data diamla hahaha..adoiii nak buka blog kat opis dah tak lehhhh huwaaaaaaaaaaaa..blog lain boleh plak dibuka kat opis aku sob sob sob huwaaaaaaaaa

15 ulasan:

  1. Balasan
    1. Sihat tuan, sy baru lepas jumpa JD semalam di hosp putrajaya..patah 7 tulang tempoh hari.. xtau lah brp % JD bagi.. redha jelah kalau ada rezeki saya..hehe

      Padam
    2. Berapa lama bro SOS dpt keputusan JD? Pembayaran utk hilang upaya kekal tu pula tempoh berapa lama kena tggu selepas dpt % dari JD?

      Padam
    3. bro ZMO tak lame ehhh hahaha dalam masa seminggu dah leh tahu bro,pembayaran pula bergantung pada CEPAT atau LAMBAT si penuntut mengembalikan boring persetujuan bayaran hahahaha lagi cepat si penuntut hantar dalams eminggu inshallah dapat la bro :) KECUALI bro bagi alamat salah hahahahahha nanti cek sampai umah aku bro :) kah kah kah jangan marah bro gurau2 di malam hari kakaka

      Padam
  2. Maknanya cek socso pos ke rumah la ye. Kalau nak lebih cepat boleh ke ke pejabat socso collect cek sendiri?

    BalasPadam
    Balasan
    1. ya boleh aje tuan,call opis perkeso Tanya cek tuan dah ada ke belum,kalau ada boleh aje minta nak pi ambik sendiri kat opis dan x yah pos hahaha

      Padam
  3. Br lps berjemaah dgn 3 org doktor pg td selama 1/2 jam. Mula2 tgk x-ray terkini pastu doktor lipat2 kaki yg patah ni & ukur pendek 2cm sblh kiri. Pegawai socso bgtau keputusan akan di pos ke rumah dalam masa 3-4 mggu.

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul tu tuan Alhamdulilah saya rasa tuan akan dapat tu..syukurla tuan :)

      Padam
  4. Alhamdulillah dh tahu keputusan jemaah doktor, kebetulan g ke pejabat sosco hantar mc yg lama pegawai tu beritahu keputusan huk 9% sahaja. Sy terus isi borang setuju je. Memadai dah rasanya 9%. Terima kasih en Kabutar Diesel, dtg kl roger2 sy belanja cendol durian anak dara

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulilah pehhhhh 9% banyak tuuu amboi2 kalau 9% nak masuk minang ada dara pun lepas ni bro hahahaha

      Inshallah naik KL wa roger lu bro hahaha tak kisah la cendol dara ka x dara hahahaha :)

      Padam
  5. Beres tuan kabutar diesel.. Sy skrg pengikut setia blog ni.. sblm naik kl roger awal2 sbb nk pastikan anak dara yg paling hot buat cendol durian utk kita nanti.. kah..kah..kah..

    BalasPadam
    Balasan
    1. wakakakakaka beres nati kita aturkan kakakaka

      Padam
  6. Salam Abg Encem..

    BalasPadam