Khamis, 22 Mac 2012

Kerja kosong@kako suntax kluang

1.Hari ni mcm biasa banyak kerja..mcm2 kerja da kena buat..hari ni aku masuk kilang siasat kes macam biasa, kali ni kes kemalangan di kilang Kako suntax hehehe mcm name kilang jepun je...puas aku duk pusing2 dalam kilang ni ternyata tempat kerja kilang ni amat selesa sekali..sekali tengok seolah olah depa duk melepak je hahaha..kat kluang lau de sape nak join kilang ni boleh la..banyak nak pakai pekerja...


Nak cari kilang ni senang je ehhh..hangpa yang kat Kluang kompem tahu ehhh..terletak di kawasan perindustrian Lau Kim teck berhadapan dengan pejabat MIC bahagian sembrong tu hah...aku bukan nak promote mic lah ehhh kakakaka hangpa tak yah pi perjabat MIC la deh hahahaha..

 Ni hah kilang Kako Suntax...er er gambar dalam kilang tak leh nak tunjukla bro..manager dia tak bagi tunjuk la..hangpa nak kerja sini pi la..


2.Sentuh bab kerja ni tak leh nak rest langsung adeee je..orang kata tak habis habis ehhh..balik siasat kes dan bertimbun fail masuk..ya le nak ikutkan kerja ni tak habis sampai bila bekali..


cukup la malam ni sekadar nak update jah hehehe sok aku pagi2 lagi nak kena pi melaka..hm sok de majlis kat melaka nak ne pi la...nak buat macam ne majlis rasmi...jumaat plak tu adeiii

22 ulasan:

  1. ade keje lain xbro selain operator

    BalasPadam
  2. InsyaAllah saya akan update kerja kosong lain jika ada

    BalasPadam
  3. saye student ipta
    kalau cuti semester saye nak berkeja selame bulan, diterima atau tidak?

    operator perempuan boleh apply ?

    kerja untuk lepasan stpm untuk selain operator ade tak ?

    BalasPadam
  4. tanpa nama:rasanya depa terima kot..cuba pi kilang dorang ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ada kosong lg kew skrg

      Padam
  5. salam, company ni ada latarbelakang tak?company buat apa ya? sebab nak cuba apply IT officer macam yang ditawarkan di jobstert..

    BalasPadam
  6. elektronik..suasana kerja saya tengok amat selesa...cool je ddorang ni kerja :)

    BalasPadam
  7. mohd:ada kat dalam gambar atas tu no phone kilang ni

    BalasPadam
  8. saya baru berpinda kat kluang barat.. ambik bas pun tak reti lg... jauh tak dari kluang barat?

    BalasPadam
  9. hehehe nak kena ambil bas atau motor tu...tapi takla jauh dalam 10 KM je

    BalasPadam
  10. try tanya suami katanya tpt tu jauh sgt2. kena lepas bandar kluang... kot2 encik suami pun tak tahu... hehe... btw, tq for the info... been waiting for the reply... ^_^

    BalasPadam
  11. saya nak kerje juga_ saya budk Kolej vokason Dato seri muhd zin alor gajah,malaka . umoh 17 duduk kat kluang

    BalasPadam
  12. saya nak kejer juga ne == saya bydk kolej vokason Dato seri muhd zin Alor Gajah,Melaka__tapi saya duduk kat kluang, umoh 17 ok ??x :(

    BalasPadam
  13. saya nak kejer juga ne == saya bydk kolej vokason Dato seri muhd zin Alor Gajah,Melaka__tapi saya duduk kat kluang, umoh 17 ok ??x :(

    BalasPadam
  14. ade peluang utk internship?..b.admin??...

    BalasPadam
  15. Boleh tau latar belakang kilang, electronic component je ke?? Kalo chem eng ade x scope kerja yg sesuai

    BalasPadam
  16. salam, ada kerja kosong lg tak? sbg operator..umur 29 tahun, kelulusan spm..

    BalasPadam
    Balasan
    1. wasalam cube tuan terus berhubung dengan HR kilang tersebut...saya rasa masih ada

      Padam