Isnin, 26 September 2011

Raya@Perkeso Kluang


1.Disaat penghujung syawal,depa kata ni time kecederaan tuk anjurkan rumah terbuka,pejabat terbuka,klinik terbuka pendek kata semua terbukalah senang cakap hehehe..berlumba lumba nak anjurkan rumah terbuka..dengan pelbagai niat tertentu yang baik Alhamdulilah semoga bertambah erat persahabatan dan perpaduan..


2.Sebut pasal jamuan raya ni, tahun ni pejabat aku tak ketinggalan jugak buat jugakla jamuan raya/pejabat terbuka hahahaha.. kami tak masak sebab tak dak tempat nak masak ye la tak kan nak masak tengah2 jalan raya plak..jadi kami order je la..er er er sponsor my bos dan kakitangan kakakaka duit dari poket sendiri maaaaaaa..tapi my bos la kuar banyak kakakaka..biasala bos kita pau cukup2 kakakakaka nak belanja time ni je kan kan kan ..


3.Jamuan raya dimulakan dengan sesi marhaban dulu..macam biasala habis marhaban baru kita orang kasi bantai itu makanan..macam2 ada..sate wajib beb..pe ratus cucuk tak tau la aku yang pasti banyak yang lebih sampai leh bawa balik rumah..thanks penaja sate sedappppp sate ditaja my bos kakakaka..er er 18 staff macam ne nak bantai makanan menimbun aiyaaaaa..ade sate ada soto,ada rendang,lodeh ahhh macam2 lah :)



4.Jamuan raya tahun ni besar jugakla..jemput semua bos2 ketua jabatan...bank2 yang berkaitan dan juga pengunjung pejabat aku le...


pengurus Agro Bank kluang

geng kwsp..

geng pejabat buruh


5.Sebut pasal jamuan raya ni bukan setakat nak kenyang je brooo yang penting hikmah disebalik penganjuran tu..bukan setakat pi makan dan buncit serta boroikan perut je..apa yang lebih penting ianya mampu mengeratkan hubungan silaturahim tu yang lebih utama..eratkan hubungan kami dengan pelanggan eratkan hubungan kami sesama kami...bab2 perpaduan ni tak yah nak pi jauh perpaduan kena pupuk dari jabatan dulu baru kukuh organisasi brooo bila kukuh organisasi macam leh buat..


hehehe sesekali curi2 masa gak la semak aku nyer w/basket kakakaka..sian aku nyer kerani banyak gakla kerja dia adehhh..sesekali nak ne turun bawah gakla tengok pe yang patut kui kui kui


6.Hehehe..kalau setakat pi makan je xde makna hahaha kenyang je nanti lapaq semula la kakakaka...


8.Ini lau tak silap aku kali kedua Jamuan raya kat Opis aku yang terbuka tuk semua orang la..kalau setakat jamuan tertutup tu tak yah kira la kakakaka setiap2 petang de jamuan kakakakakaka..er er setiap petang de kenduri macam2 hahahahaha..hilangkan tension penat bekerja brooo


9.K lah tak dapat aku nak coret panjang lebar nak rest lenguh sendi tadi duk layan orang ramai :)
salam broooo

2 ulasan:

  1. rendang n sate tu mngancam nye
    lpas ni jom mari mjadi slim ngeh3x

    BalasPadam
  2. hahaha..susah nak slim time ni kekeke

    BalasPadam