Rabu, 14 November 2012

Mee soto best kat kluang :)


1.Auuuuuum..adehhh baru lepas tengok bola malaysia vs hong kong..hm masih macam dulu jugak ehhhh..prestasi tak pernah berubah..merosot lagi ada le..dulu kat hong kong leh tibai 3-0..bila main tempat sendiri leh plak seri adehhh..macam ne la nak pertahan AFF Suzuki Cup ni..hm hm sib baik kau tengok melalui TV je..lau pi Shah Alam rugi woooooooooooooooooo..lau macam ni punyer permain gamaknya aku tak pi la stadium 25 November ni..dah le tiket mahal RM30 tuuuuuu hm hm..layan TV je la trip ni :)

2.Hm kalau kita cuti panjang ni kadang2 teringat plak kat kerja..hm hm macam tak sabaq plak nak naik kerja minggu depan hahahaha..sebab cuti panjangla berat badan aku naik kuikuikui..huh makan makan dan makan kerja aku anak beranak kakakaka..hm hm..nak jalan2 tak boleh geng la ni time hujan la...pagi jap je ok..masuk tengahari sampai petang hujan la ni...

3.Opss..hari ni aku sarapan mee soto kegemaran aku kat wak tunot kampunng tengah kluang..mee soto wak tunot ni besttt woooooo...aku rasala mee soto wak tunot ni paling best kat kluang kot hahahaha..tapi hangpa punyer tekak tak tau la mungkin ada lagi kot..tapi setakat hari ni mee soto kat sini paling best kat kluang yang pernah aku makan hehehe..sebab tu setiap hari minggu atau hari cuti aku pekena mee soto kat sini..Hm wak tunot nyer cerita aku dah banyak kali post kat sini termasuklah rempeyeknya yang telah berjaya dieksport hingga ke UK...betul tak tipu beb..bahulu gulung wak tunot pun best woooo..pasai tu selepas makan aku biasa pi kat kilang belakang gerai makan ni..gerai makan ada kat depan rumah kilang plak kat belakang..kilang rempeyek dan kuih  wak tunot hehehe..

4.Hm tapi memang sedap sungguhla mee soto wak tunot huhuhuhu..hm hm sebab makan pagi dah jatuh ke tengahari ..bila petang laporla kakakaka..hm hm meribrown jugak yang jadi mangsa hahaha..tapi bagus jugakla marybrown kat jalan mersing ni..siap de tempat bebudak main2 tu..tang tu yang anak2 aku selalu nak mai sini..hm hm tempat luas dan selesa..hehehe kat kluang satu2nya marybrown yang selesa dan best ni...jalan mersing stesen minyak Esso..hehehe mybe tauke dia ni pemilik stesen minyak Esso pasai tu bagunan marybrown ni sama dengan bangunan stesen minyak Esso :)


2 ulasan:

  1. Tak pernah makan kat warung ni.. Balik kg nanti nak singgahlah. Pernah beli bahulu dan rempeyek kat kedai Wak Tunut.

    BalasPadam
  2. hehehe sedap tau mee soto sini :)

    BalasPadam