Sabtu, 3 November 2012

Nasi kerabu yang paling best di Kluang :)


1.Dah lama tak makan nasi berlauk dengan nasi kerabu..lau nak makan nasi berlauk dengan nasi kerabu kat Kluang ni kedai paling best dengan nasi kerabu dan nasi berlauk adalah kedai Abe li kat kampung Dato Amar diraja tuu..ala atas sikit pada gelangang Reble futsal tu...kedai yang tepi padang tu memang best wooooo..makan nasi kerabu kat kedai ni macam makan kat kelate doh hahahaha..sedap woooooooo..harga tak mahal tu yang lagi best :)

2.Biasanya sekali seminggu aku mai makan sini..namun sejak akhir-akhir ni tuntutan kerja banyak sangat jadi tak sempat nak mai makan sini...tapi setiap hari minggu ada masa kompem pi kedai makan abe li ni...biasanya tak kira hari kerja atau hari cuti orang makan situ penuh sokmo hehehe..

3.Hajat hati nak jalan2 hari cuti begini tapi kat sini asyik hujan tak hentila...sempat pi econsave je hari ni aiyaaa..program teergendala dk hujan tak hennti macam nak banjir ni..

10 ulasan:

  1. as salam

    wah banyak kelopak munge bertaburan...
    mmg mabeles la nasik ekrabu tu..ada dgg bako,solok lada semua peveret saya kalau masa makan nasik ni :)

    BalasPadam
  2. wasalam hehehe munge tak berapo nak baun hehehe..nasi kerabu sini meme sedap sangat..jom cube :)

    BalasPadam
  3. salam cik...nak tanyer..saya dah hampir 5 bulan buat tuntutan penyakit khidmat..bila saya tanye perkeso dia cakap tunggu sidang..dah berapa lama dah ...

    BalasPadam
    Balasan
    1. wasalam: untuk makluman puan permohonan penyakit khidmat terdapat bebarapa peringkat yang makan sedikit masa..permohonan penyakit khidmat ramaiii dan sidang jemaah doktor khas pula diurus dari segi tarikh dan sidang oleh hospital..bukan pihak kita harap maklum..

      Padam
  4. salam tq cik

    BalasPadam
    Balasan
    1. wasalam..ok no hal punyerrrr tak faaham leh tanya freee beb tak dak ne bayaq pun hahahaha

      Padam
  5. salam 1 malaysia..bro nak tanye sikit..kalu kemalangan kat tempat kejer yg dah lama bertahun boleh tuntut ker..dah bertahun arr my father dia acc pastu hilang upaya kekal skrg

    BalasPadam
  6. wasalam:boleh tu boleh bro..tapi nak kena ada bukti jelas tu bila kemalangan berlaku...puch kad la report polisla mc la hehehehe macam biasala..cube pi buat aduan kat pejabat perkeso terdekaat..pasai pa majikan ayah tak lapor kemalangan????jangan risau setiap masalah ada jalan penyelesaian...lama tak jadi masalah cuma sedikit rumit sahaja..ikut prosedur lapor kemalangan biasa...cuma majikan kompen ne kompaun atau dakwa sebab lewat sangat daftar kemalangan...dah bertahun katakan :)

    BalasPadam