Khamis, 12 April 2012

Cuti pertabalan semalam ::

1.Semalam sempena pertabalan DYMM YDA cuti umum..bab2 cuti umum ni aku memang suka! dek kerna cuti umum sehari maka tak dapatla nak ronda jauh2..nak tempah resort pun buat rugi je..1 hari nak buat pe...hari ni pun dah ne naik kerja..


2.Anak2 da bising nak jalan2..aku plak time ni la nak restkan badan hehehe...alih2 aku bawak je depa ni pi shoping kat Kluang Mall hahaha..bukan shoping mana pun ehhhh...sikit habuk pun tak beli kakakaka pstttt sebenarnya nak suh depa ni jalan2 bila nanti penat ajak balik kompem tido la tu kakakaka...


3.Pun begitu sebut pasal Kluang Mall ni apa pun x de yang menariklah...nak beli kat Pacific Kluang Mall mahal la beb dan buat penat je jalan2 hehehe (alasan bagi yang x berduit mcm aku lerrr kekekeke) lagi pun anak2 x suka shoping...my wife lagi la tak suka tempat shoping yang mcm ni..sebab kita orang suka shoping kat pasaraya yang ada bahan basah like Econsave tu hah hehehe..


4.Namun kat atas Kluang Mall ni ada satu tempat yang anak2 aku suka..jeng jeng jeng jeng...nak masuk sini free tapi nak main la kena bayar kakakaka..dudukla main sampai malam pun takpe

                            layan bebudak sat

5.Sebab cuti umu ramai plak bebuak duk main game kat sini..er er aku bukan kaki game apa jenis game pun aku tak pandaii..so layan anak2 main je lah..masuk tempat bebudak main nak kena bayar rm4...hehehe yang peliknya mak bapak tak kena bayar..budak je ne bayaran hahaha..bagus depa ni..

                            Hahaha..kecik2 pun lagak spiderman

6.Walaupun dalam hati boring sesangat hehehe tapi apa nak buat layan je la..nak buat mcm ne kalah dalam undian dengan majoriti 3 tanpa balas kakakakaka...













Tiada ulasan:

Catat Ulasan